BONGKAR!!! Rupanya Ini Sebab Michael Jackson dibunuh Illuminati Dan Freemason !!

BONGKAR!!! Rupanya Ini Sebab Michael Jackson dibunuh Illuminati Dan Freemason !!

BONGKAR!!! Rupanya Ini Sebab Michael Jackson dibunuh Illuminati Dan Freemason !!

Michael Jackson {MJ) adalah seorang manusia yg sangat penyayang. Banyak hartanya yg telah dihabiskan dalam membantu dan menyokong gerakan-gerakan amal seperti Afrika Amerika, mangsa AIDS, mangsa dera kanak-kanak dan bermacam-macam lagi. Walaupun dah berbuat pelbagai kebaikan, MJ masih gagal mencari ketenangan hati.

Sejarahnya didera semasa kecil menyebabkan dia membina Neverland, tempat untuk seluruh kanak-kanak di dunia bermain dan gembira di situ.

Namun MJ telah membuat satu keputusan yg bakal memberikan impak yang sangat besar di dalam hidupnya. Melihat kehidupan dan ketenangan yg dimiliki oleh abangnya (Jermaine) setelah memeluk Islam, MJ telah membuat satu kenyataan gempar di satu press conference pada tahun 1989.

“I have seen the Islam in the life of my brother, I have read the books about Islam. And I’d love to someday feel the calmness and peace of Islam….”

“Saya telah melihat Islam di dalam abang saya, saya telah membaca buku tentang Islam dan suatu hari nanti saya mahu rasakan ketenangan dan keamanan Islam itu“.

Sejak kenyataan itu hidup MJ tidak sama seperti dahulu lagi. Dituduh berasmara dengan kanak-kanak, ditambah dengan pandangan-pandangan negatif daripada media Amerika Syarikat, membuatkan MJ berada di tahap tertekan. Semua ini dilakukan agar peminat-peminat MJ melihatnya sebagai satu ikon yang gagal seterusnya membuatkan influence MJ berkurangan.

Melarikan diri daripada tekanan pihak Media USA, MJ telah tinggal di England selama beberapa tahun. Di England, MJ berkawan rapat dengan Yusof Islam (Cat Steven), Dari Yusof Islam, MJ belajar serba sedikit tentang Islam. Malah semasa di England, MJ telah berkawan rapat dengan seorang pencipta lagu, Zain Bhika yang telah menciptakan lagu “Give Thanks To Allah” khas untuk dinyanyikan oleh MJ bila-bila masa dia bersedia.

MICHAEL JACKSON MEMELUK ISLAM

Semasa kes asmaranya dengan kanak-kanak dijalankan, MJ telah melarikan diri dan menetap di Bahrain. Di sana dia menjadi tetamu khas kepada anak Sultan Bahrain. Di sinilah MJ mula mendalami Islam. MJ belajar sembahyang, baca Al-Quran dan macam-macam lagi selama 3 tahun.

Akhirnya pada November 2008, MJ pulang ke Los Angeles dan membuat majlis memeluk Islam secara rasmi di rumah kawan karibnya. Pada December 2008, MJ telah pun pergi menunaikan haji bersama Sultan Bahrain dan anaknya.

Untuk konsert terakhirnya, MJ mempunyai agenda yang tersendiri. Dia memaklumkan yang ini adalah konsert terakhirnya dan berhasrat untuk mengumumkan yang dia adalah seorang Muslim. Malah MJ juga mahu menyanyikan lagu Give Thanks to Allah pada konsertnya tersebut bersama Yusof Islam. Sebab itulah MJ memilih London sebagai tempat konsert terakhirnya bukannya di USA kerana takutkan pihak berkuasa USA.

Pada 12.30 25 June, MJ memeluk managernya dan mengucapkan selamat malam. MJ berkata ” Selepas berlatih selama 2 bulan akhirnya saya dah bersedia untuk konsert ini”. Selepas melambaikan tangan dan mengucapkan selamat malam, MJ pun pulang ke HOTEL.

Tetapi pada ada jam 2.26 petang, kita diumumkan dengan kematian beliau!

Semasa 911 dihubungi, banyak soalan yang ditanya seolah-olah mereka tak tahu siapa itu MJ dan di mana MJ berada. Nampaknya ada pihak yang cuba melengahkan masa bantuan tiba. Tambah pelik bila pihak hospital mengatakan hasil autopsy hanya boleh diperolehi selepas 2 bulan sedangkan teknologi sekarang dah bertambah canggih.

Oleh kerana itu, keluarga MJ telah pun mengupah private doktor untuk membuat autopsy kepada MJ. Keputusannya dikeluarkan hanya selepas 4 hari. Ternyata MJ mati kerana terlalu banyak dos anaethestic, satu ubat yang mampu membuatkan jantung berhenti berdenyuti jika diambil secara berlebihan.

Satu keputusan yang tidak diwar-warkan di media ialah perut MJ tidak mempunyai langsung ubat ini. Tapi darahnya dipenuhi dengan ubat tersebut. Malah badan MJ dipenuhi dengan kesan suntikan seolah-olah ada orang secara paksa menyuntik ubat tersebut ke dalam badan MJ.

Dalam CNN semasa diinterview, Presiden Amerika Syarikat Barrack Obama telah mengeluarkan satu kenyataan yang agak pelik.

“Saya suka MJ. Saya membesar mendengar lagunya. Ia satu kehilangan yang besar tapi saya jamin tiada konspirasi dalam kematiannya”.

Pelikkan kenapa seorang Presiden beria-beria cakap tiada konspirasi dalam kematian MJ sebelum keputusan rasmi autopsy MJ dikeluarkan? Obama seolah takut dengan bayang bayang sendiri.

Kalau betullah MJ nak bunuh diri, buat apa dia beria-beria nak berlatih selama 2 bulan untuk konsert dia nie? Tak gitu?

Keluarga MJ inginkan MJ dikebumikan secara Islam. Tapi CIA telah muncul dan memberi ugutan jika pengebumian secara Islam dilakukan secara awan (dalam TV). Ugutannya ialah Katherine, mak MJ tidak akan mendapat hak penjagaan anak-anak MJ sebaliknya Debbie Rowe yang akan dapat.

Akhirnya mereka bersetuju untuk MJ dikebumikan secara Islam di Neverland. Tapi dengan syarat satu pengebumian olok-olok secara Kristian mesti diadakan. Itulah yang anda semua tengok di Tv. Sebab itulah keranda MJ ditutup dan tak dibukak. Sebab mayatnya tak pernah ada dalam tue. Ini semua dilakukan semata-mata nak bagitau dunia yang kononnya MJ bukan seorang Islam.

Sudahlah dengan kematian MJ. Konspirasi yang sama juga terjadi dengan kematian Princess Diana, Martin Luther King, Marilyn Monroe, Elvis Presley dan John F Kennedy. Semua ini satu konspirasi kerana mereka takutkan jumlah penganut agama Islam yang kian bertambah. Setiap karakter-karakter yang mati, semuanya yang mencipta nama dan mempunyai peminat-peminat mereka yang tersendiri.

Setiap individu yang mencipta nama yang telah mati, semuanya menyangkal setiap apa niat dan tujuan yang telah ‘The Elit’ berikan kepada mereka.

‘The Elit’ merupakan golongan yang menjalankan segala arahan yang telah dikeluarkan daripada Dajjal. Dan setiap mereka yang mengingkarinya, pasti akan dihapuskan demi mengelakkan konspirasi mereka terbongkar.

Marilah bersama-sama kita meneliti petikan lirik lagu yang diambil daripada salah satu lagu MJ, “They Don’t Care about Us”

Bang bang, shot dead
Everybody’s gone mad
All I wanna say is that, They don’t really care about us
All I wanna say is that, They don’t really care about us
Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, Sue me
Everybody do me
Kick me, kike me
Don’t you black or white me
All I wanna say is that
They don’t really care about us

Menerangkan kepada kita bahawa ada pihak yang cuba menjatuhkan beliau dan semangat beliau tidak akan luntur menentang mereka

All I wanna say is that
They don’t really care about us
Tell me what has become of my life
I have a wife and two, children who love me
I am the victim of, police brutality, now
I’m tired of being the victim of hate
You’re raping me of my pride, Oh, for God’s sake
I look to heaven to, fulfill its prophecy…
Set me free, Skin head
dead head, Everybody gone bad
trepidation, speculation
Everybody allegation
In the suite, on the news
Everybody DOG FOOD

black man, black mail
Throw your brother in jail
All I wanna say is that. They don’t really care about us

”The Elite’ tidak menghiraukan nyawa kita semua. Mereka hanya pentingkan pelan mereka berjalan lancar tanpa sebarang masalah walaupun banyak nyawa terkorban dengan selaga bentuk penindasan dan peperangan.”

Marilah bersama-sama kita membuka minda dan menyedari hal yang kian serius ini.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *