(VIDEO)VIRAL: Inilah orang-orang yang sangat bertuah kerana terselamat dari kemalangan yang 100% MAUT kalau kena!

(VIDEO)VIRAL: Inilah orang-orang yang sangat bertuah kerana terselamat dari kemalangan yang 100% MAUT kalau kena!

Ringkasan Video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Ini adalah video mereka yang terselamat Dari Nahas kemalangan mengejut yang peluangnya untuk selamat adalah 99% sahaja. Gila ehh.. Bernasib baiklah orang orang ini selamat di tempat kejadian juga.. Mungkin tuhan yang maha kuasa masih sayangkan orang orang ini.

Video ini sememangnya unik dan tak rugi untuk di tonton kerana video boleh dikategori rare sebab selalu kita melihat video kemalangan yang mangsanya terus mati di tempat kejadian tetapi video ini pula menayangkan sebaliknya. Semua kejadian di dalam video ini dirakam mengunakan telefon bimbit berkualiti tinggi dan cctv.Jom.. Kita saksikan sendiri video yang unik ini dan jangan lupa untuk share dan komen video ini terima kasih.

Sila tonton video:

Sumber: Sempoi88

sesungguhnya hidup dan mati itu di tangan ALLAH, kita manusia hanyalah makhluk yang sengaja dicipta ALLAH untuk menguji sejauh mana ketaatan dan kemungkaran yang bakal kita buat diatas muka bumi ciptaan-nya yang maha agung.

P/s Paklong: lepas tengok video ni mohon taubat2 lah sebab tak semua manusia bertuah macamni, depa semua ni ALLAH bagi peluang kedua pulak dalam hidup, tapi kalau masih lagi buat kemungkaran memang kufur nikmat lah kepada ALLAH .

ALLAH maha pemurah, kita jahat pun ALLAH bagi nikmat, kita baik lagi lah ALLAH limpahkan nikmat. semoga bermanfaat 🙂

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *